HELPER BAŞVURU

200 views
Adınız: Kemal STEAM_ID: https://steamcommunity.com/id/kemal789/ Oyun içi isminiz: Joseph Seed Kaç Yaşındasınız?: 18 Oyun için hiç ceza aldınızmı(Kick, ban , warn)?: 3 gün ban dışında birşey almadım. Garry's Modda deneyim sahibi olduğunuz başka bir sunucu var mı?: hayır. burası gayet iyi çıkmam gerektiğini düşünmedim. Evet ise bu sunucuların isimleri? (Hayır ise bu soruyu es geçebilirsiniz.): Sunucuda yol gösterici görevini üstlenebilirmisiniz (Yeni katılan oyunculara DarkRP hakkına bilgi vermek gibi)?: Evet. DarkRP Hakkında bilgi dereceniz nedir? (İyi, orta, az): Orta iyi arası. TAKIM'a başvurma gerekçeniz nedir?: İnsanlara yardım etmek çok hoşuma gidiyor. ben de bu görevi üstlenebileceğimi düşündüğüm için başvuruyorum. Haftada/günde kaç saat sunucumuzda olabilirsiniz?: h.i 5-6 h.s 7-8 Mikrofonunuz var mı?: Var Takımımıza katıldıktan sonra oyunculara kibar ve sabırlı bir şekilde davranacağınıza söz veriyormusunuz?: Veriyorum Kısaca kendinden bahset, seni diğer başvurulardan ayıran nedir?: İnsanlarla iyi anlaşmam. Sıcakkanlı olmam TAKIM'a Dahil olduğunuzda yapman gereken sorumlulukları kabul ediyormusunuz?: Evet Admin Menu kullanıdınız mı? Admin komutlarını ve menüyü ne derece biliyorsunuz? (İyi, orta , az): Fivemde çok admin menü kullandım. eğer ki burdaki admin menü de öyleyse çok iyi. Yetkiye gönüllü olarak girdiğinizi kabul ediyor musunuz? (Herhangi bir para, maaş vs. söz konusu değildir.): Evet Özel sebebiniz olmadığı taktirde yetkiden ayrılırsanız yeniden gelemeyeceğinizi onaylıyormusunuz?: Onaylıyorum. Eğer sunucuda VIP iseniz bu yetkinizin gideceğini onaylıyormusunuz?: Onaylıyorum.

Reply